Iroda: 2600 Vác, Karcsú Arzén utca 6.

Honlap: www.firebox.hu

Ipari és kereskedelmi célú telkek

értékesítése, bérbeadása

Megbízónk, Magyarország északi régiójában, Vác város belterületén elterülo ipari és kereskedelmi célú telkek értékesítését, illetoleg bérbeadását tervezi. A régióban az elmúlt évek során Magyarország meghatározó gazdasági szereploi is képviseltetik magukat. Ennek oka, egyrészt Magyarország Európai Uniós tagságának, a hazánk által nyújtott támogatások kiaknázhatóságának, másrészt a szakképzett és kvalifikált munkaeronek köszönheto. A fentieken túlmenoen a régió fovároshoz való közelsége és a természeti, infrastrukturális lehetoségei az ország egyik legkedvezobb feltételeit nyújtják a vállalkozások számára. Az itt gyártandó termékek értékesíthetoségét az a tény is elosegíti, hogy az elmúlt években Vác a közép-kelet európai régió meghatározó gazdasági helyszínévé vált.

Az ipari létesítmény méretét tekintve 260.000 m 2 alapterületu, amelyen jelenleg egy 2.200 m 2 nagyságú innovációs és vállalkozói ház, továbbá egy 350 m 2 -es irodaház található. A teljes létesítmény bekerített, orszolgálattal védett, összközmuves, és kiváló megközelíthetoségi és természeti adottságokkal rendelkezik. A kialakított és kialakításra kerülo épületek teljes köru tuz és biztonságtechnikai berendezésekkel kerültek, illetve kerülnek ellátásra, mivel fontos követelmény a leendo partnereink, gyártmányaik, és munkavállalóik védelme, valamint az európai színvonalú munkafeltételek kialakítása. A minimális vásárolható/bérelheto teleknagyság 2.000 m 2 , melynek beépíthetosége teleknagyságtól függoen 35-40%.

A tulajdonos elsosorban korszeru, high-tech termékeket gyártó kis- és középvállalatok számára kíván teret biztosítani, mivel a létesítmény olyan potenciállal rendelkezik, amely leginkább ezen társaságok lehetoségeit és igényeit elégítheti ki. A megvalósítandó gyártás során – filozófiánkat szem elott tartva - a minoségre és megbízhatóságra kívánjuk helyezi a hangsúlyt, ezért olyan vállalatok jelentkezését várjuk, amelyek termékeiket korszeru és környezetkímélo technológiával gyártják, és a gyártmányok eloállítása során magas hozzáadott érték keletkezik.

A potenciális érdeklodok számára többféle lehetoség kínálkozik. A földterület megvásárlása mellett lehetoség van épület vagy épületrész bérlésére, ezen kívül a betelepülni kívánó gazdasági társaságok elképzelései alapján, a tulajdonos által építendo létesítmény tartós-bérletére, a jövoben megépítésre kerülo létesítmény lízingelésére, de esetlegesen más konstrukció is tárgyalási alapot képezhet.

Az érdeklodo vállalatok számára a létesítményben muködo Fire Box Kft. projekt-menedzsment szolgáltatást nyújt, amely kiterjed a Magyarországon újonnan alakuló üzemek, szolgáltatóvállalatok és kereskedelmi egységek alapítására, létesítésére és üzemeltetésére. Cégünk már több zöldmezos beruházás megvalósítását koordinálta, és jelenleg az ipari létesítmény területére egy izraeli tulajdonban álló gazdasági társaság betelepítését végzi. Tevékenységünk továbbá lefedi a létesítmények teljes köru hatósági engedélyeztetését, üzemeltetését, ennek keretein belül a biztonságtechnikai-, munkavédelmi-, tuzvédelmi- és környezetvédelmi szolgáltatások elvégzését. Szakvéleményezési és szaktanácsadási feladatokat is ellátunk és vállaljuk a projekt pénzügyi megvalósításának elosegítését, illetve a megvalósításhoz szükséges magyarországi és Európai Uniós támogatások igénybevételének megszervezését is. Természetesen nem csak kizárólag újonnan létesülo vállalkozások telepítését, hanem meglévo vállalkozások teljes köru üzemeltetési, biztonságtechnikai, tuz-, munka-, és környezetvédelmi feladatainak elvégzését is vállaljuk. Jelenleg mintegy kilencven gazdasági társasággal állunk szerzodéses jogviszonyban, amelynek alapfeltétele volt az ISO minosítés megszerzése, amely a telepüzemeltetésre is kiterjed.

További információval, valamint a hirdetés kapcsán felmerülo esetleges kérdések megválaszolására a megadott elérhetoségeken kívül, a helyszínen személyesen is készséggel állunk leendo ügyfeleink rendelkezésére.

Amennyiben hirdetésünk érdeklodését felkeltette, vagy a létesítménnyel kapcsolatban további információkra lenne szüksége, a megadott elérhetoségeken kívül a helyszínen személyesen, - magyar és angol nyelven - készséggel állunk rendelkezésére!

 

Mérai Endre

Ügyvezeto Igazgató

Iroda: 2600 Vác, Karcsú Arzén utca 6.

Levélcím: 2601 Vác, Pf. 210.

Telefon: 06-27-501176, 501175, 501185

Fax: 06-27-501186

E-mail: firebox@dunaweb.hu

Honlap: www.firebox.hu

Mobil: +36-30-212-5868